Založ si blog

Ficova zhovadilosť infikuje RTVS

Správy RTVS začínajú pripomínať komunistické spravodajstvo, keď boli hlavnými hedlajnami žatva, koľko nadojili dojnice a ako sa súdruhovia bratali.

Táraj Fico si opäť pustil populistickú papuľku na špacír a vyrukoval s hlúposťou, z ktorej rezníkovská RTVS spravila hlavnú správu. Hodnota tej správy je však asi ako Ficovej flatulencie v smeráckom šerblíku.

Na Slovensku pritom prebieha zápas o aktuálny charakter štátu – či tu bude vládnuť smerácka zlodejská mafia nad zákonom, alebo budú pravidlá platiť pre všetkých. To sú tie “istoty”, ktoré by mali zaujímať aj ficovoličov.

A to je reálne hlavná správa, ale rezníkovsko-smerácky normalizované správy RTVS nám o desaťtisícoch protestujúcich povedia až po dlhých minútach oveľa menej podstatných správ. O smeráckych rozkrádačkách, ktoré sú na dennom poriadku, o nefunkčnej polícii, prokuratúre, justícii, o neustálom ficovskom babráctve vládnej zostavy sa akosi začína hovoriť menej a menej.

Pokiaľ ide o ficovské nápady o ústavnom zmrazovaní dôchodkového veku, ide o umelý smerácky marketingový produkt, ktorý by mal v súčasnosti len negatívne dopady (kredibilita krajiny) a v dlhodobom horizonte nemal žiadne pozitívne dopady. Je to také komunistické “poroučíme větru, dešti”, lebo v čase, keď demografia a tvrdé čísla určia, kedy sa dá ísť do dôchodku fico-nefico si už aj tak na Fica nikto v dobrom nespomenie. Fico si v snahe zachrániť sa politicky začína osvojovať prístup “po nás potopa”, takže mu je to jedno.

Preto by profesionálna televízia vyhradila takejto hlúposti pol minúty kdesi na konci ako kuriozitke. Dala by priestor odborníkom, ktorí by stručne vysvetlili, prečo je to hovadina, ktorá nestojí za reč a nie téma, ktorou by mal nejaký populista zapĺňať mediálny priestor a odkláňať pozornosť od svojho katastrofálneho babráctva.

No a v ideálnom svete a normálnej strane by Fica prefackali jeho spolustraníci, nech neblázni a nestrápňuje sa pred voličmi, ktorí by mu také primitívne populistické klamstvá hneď prekukli.

Ale Fico vie, že na jeho skalné ovečky tieto táraniny zaberajú. A keďže percentá Smeru neustále klesajú, treba silnejšie balamutiť. So smerácko-dankovským Rezníkom decimovanou RTVS po boku. Zbojnícka oligarchia si pýta svoje, na krajine nezáleží.

Milý babráčik Podržtaška, kde sú premrhané slovenské miliardy?

03.04.2024

Vrchný mafián zavelí, poslušný podržtaška sklopí uší, stiahne chvost a poslúchne. To je snáď už jasné každému. Nezabudnime však, že okrem toho je to aj fušer zo sorty, ktorá premárnila Slovensku počas ficovlád miliardy. Jeden príklad za všetky – portál slovensko.sk a štátne informačné systémy s ním súvisiace, pár rokov dozadu. Za informatizáciu [...]

Politici pred voľbami za mreže

27.09.2023

Zabudnime na liberálov, konzervatívcov, fašistov, lavičiarov, pravičiarov, progresívcov… Čo potrebujeme, sú rozumní a solídni politici. Prečo? Podstatnejšie pre nás je, či je nejaké riešenie racionálne a spravodlivé ako to, či má nálepku “liberálne”, “konzervatívne”, alebo nejakú inú. Umelo nafúknuté kultúrne vojny (LGBT, potraty, migranti a [...]

Koncipientská zúfalosť Šefčovičových smerákov

27.03.2019

“Čaputová išla 70 km/h tam, kde je max 60 km/h!” “Pán Šefčovič, v čase, keď som tam išla 70tkou, bolo tam obmedzenie 80 km/h, už som Vám to niekoľkokrát vysvetlila, žiadny predpis som neporušila, len treba počúvať.” “Polícia potvrdila, že je tam (teraz) obmedzenie na 60, je to otázka interpretácie, treba si priznať chybu, blablabla, a okrem toho, neviem, či som [...]

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 43479x
Priemerná čítanosť článkov: 3106x

Autor blogu

Kategórie