Milý babráčik Podržtaška, kde sú premrhané slovenské miliardy?

3. apríla 2024, plalik, Nezaradené

Vrchný mafián zavelí, poslušný podržtaška sklopí uší, stiahne chvost a poslúchne. To je snáď už jasné každému. Nezabudnime však, že okrem toho je to aj fušer zo sorty, ktorá premárnila Slovensku počas ficovlád miliardy. 

 

Jeden príklad za všetky – portál slovensko.sk a štátne informačné systémy s ním súvisiace, pár rokov dozadu. Za informatizáciu je vo vláde ficovských nekompetentných Patov a Matov zodpovedný akýsi servilný smerák, menom Peter Pellegrini

 

Po sčasti rozkradnutej a sčasti babrácky premrhanej miliarde eur systém vyzerá, akoby ho za víkend a dve kofoly spackali traja priemerní študenti. A aj to málo, čo poskytuje, viac nefunguje ako funguje. 

 

Bežný človek si ani nevie predstaviť množstvo peňazí, o ktoré takto ficovlády pripravili slovenských občanov, aj s priamou zodpovednosťou Pelleho. A bohužiaľ, väčšina ľudí má na to krátku pamäť. 

 

Za jednu miliardu by ste si napríklad mohli kúpiť nové auto každý jeden deň svojho života. A potom ešte rovnako vaše dieťa. 

 

V normálne fungujúcej krajine by za podobné zlodejiny sedela zločinecká banda vo väzení a podobní politici by boli na smetisku dejín. 

 

Na Slovensku si ich bohužiaľ poblúznená časť voličstva vybrala opäť do vlády a typického predstaviteľa skorumpovaných babrákov nám teraz vnucujú za prezidenta. 

 

Myslime na to, keď sa títo ficovskí diletanti budú opäť snažiť predstierať kompetentnosť a profesionalitu. 

 

Podržtaška nielen stále klame, porušuje zákony, mení názory, zbabelo sa bráni zodpovednosti, ale je to aj typický smerácky babrák. Skrátka, prezident ako vyšitý.