Založ si blog

Koncipientská zúfalosť Šefčovičových smerákov

“Čaputová išla 70 km/h tam, kde je max 60 km/h!”

“Pán Šefčovič, v čase, keď som tam išla 70tkou, bolo tam obmedzenie 80 km/h, už som Vám to niekoľkokrát vysvetlila, žiadny predpis som neporušila, len treba počúvať.”

“Polícia potvrdila, že je tam (teraz) obmedzenie na 60, je to otázka interpretácie, treba si priznať chybu, blablabla, a okrem toho, neviem, či som spomínal, Čaputová išla 70 km/h tam, kde je max 60 km/h!”

(facepalm)

 

Opakujeme v každej debate.

 

Ak si odmyslíme duševné exkrementy predstaviteľov smeráckej idiocie typu Blaha cielené na tú najnižšiu intelektuálnu úroveň elektorátu, toto hore je asi najviac, čo sa smerákom podarilo na Čaputovú vysnoriť, “kauza” koncipientská prax.

 

Pre mňa osobne je to doklad toho, že Čaputová je zrejme ešte oveľa čistejšia, ako by som čakal. Ak je niekto spoločensky aktívny, vďaka prekomplikovaným a často nekonzistentným zákonom je priam zázrak, že smerácka továreň na bahno nevie vysnoriť nič onakvejšie. Možno si nejaký kýbel nechávajú na poslednú chvíľu počas moratória.

 

Ale špinavá taktika opakovať lož, až kým sa z nej pre jednoduchších voličov stane pravda, alebo to aspoň niektorých zneistí, to funguje ficovcom dlhodobo, tak prečo neskúsiť.

 

Zároveň potrebujú dať svojim priaznivcom, ktorí majú problém sami rozmýšľať, do úst niečo, čo by mohli verklíkovať, bez ohľadu na to, aký je to nezmysel.

Za zmienku stojí aj to, ako “profesionálne” sa k téme postavil nemenovaný denník, konkrétne tu: namiesto vecného zhodnotenia, či je “kauza” reálny problém vychádza príspevok z falošnej premisy, že Čaputová má problém a pomerne trápnym spôsobom sa snaží porovnávať vec s problémom českej skoroministerky, ktorej primárnym problémom bolo v skutočnosti niečo iné – plagiátorstvo. A v rámci “objektívnosti” pridajú úplne na konci iba prečítanie Čaputovej statusu.

Milý babráčik Podržtaška, kde sú premrhané slovenské miliardy?

03.04.2024

Vrchný mafián zavelí, poslušný podržtaška sklopí uší, stiahne chvost a poslúchne. To je snáď už jasné každému. Nezabudnime však, že okrem toho je to aj fušer zo sorty, ktorá premárnila Slovensku počas ficovlád miliardy. Jeden príklad za všetky – portál slovensko.sk a štátne informačné systémy s ním súvisiace, pár rokov dozadu. Za informatizáciu [...]

Politici pred voľbami za mreže

27.09.2023

Zabudnime na liberálov, konzervatívcov, fašistov, lavičiarov, pravičiarov, progresívcov… Čo potrebujeme, sú rozumní a solídni politici. Prečo? Podstatnejšie pre nás je, či je nejaké riešenie racionálne a spravodlivé ako to, či má nálepku “liberálne”, “konzervatívne”, alebo nejakú inú. Umelo nafúknuté kultúrne vojny (LGBT, potraty, migranti a [...]

Ficova zhovadilosť infikuje RTVS

04.05.2018

Správy RTVS začínajú pripomínať komunistické spravodajstvo, keď boli hlavnými hedlajnami žatva, koľko nadojili dojnice a ako sa súdruhovia bratali. Táraj Fico si opäť pustil populistickú papuľku na špacír a vyrukoval s hlúposťou, z ktorej rezníkovská RTVS spravila hlavnú správu. Hodnota tej správy je však asi ako Ficovej flatulencie v smeráckom šerblíku. Na Slovensku [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 43508x
Priemerná čítanosť článkov: 3108x

Autor blogu

Kategórie