Založ si blog

Milý babráčik Podržtaška, kde sú premrhané slovenské miliardy?

Vrchný mafián zavelí, poslušný podržtaška sklopí uší, stiahne chvost a poslúchne. To je snáď už jasné každému. Nezabudnime však, že okrem toho je to aj fušer zo sorty, ktorá premárnila Slovensku počas ficovlád miliardy. 

 

Jeden príklad za všetky – portál slovensko.sk a štátne informačné systémy s ním súvisiace, pár rokov dozadu. Za informatizáciu je vo vláde ficovských nekompetentných Patov a Matov zodpovedný akýsi servilný smerák, menom Peter Pellegrini

 

Po sčasti rozkradnutej a sčasti babrácky premrhanej miliarde eur systém vyzerá, akoby ho za víkend a dve kofoly spackali traja priemerní študenti. A aj to málo, čo poskytuje, viac nefunguje ako funguje. 

 

Bežný človek si ani nevie predstaviť množstvo peňazí, o ktoré takto ficovlády pripravili slovenských občanov, aj s priamou zodpovednosťou Pelleho. A bohužiaľ, väčšina ľudí má na to krátku pamäť. 

 

Za jednu miliardu by ste si napríklad mohli kúpiť nové auto každý jeden deň svojho života. A potom ešte rovnako vaše dieťa. 

 

V normálne fungujúcej krajine by za podobné zlodejiny sedela zločinecká banda vo väzení a podobní politici by boli na smetisku dejín. 

 

Na Slovensku si ich bohužiaľ poblúznená časť voličstva vybrala opäť do vlády a typického predstaviteľa skorumpovaných babrákov nám teraz vnucujú za prezidenta. 

 

Myslime na to, keď sa títo ficovskí diletanti budú opäť snažiť predstierať kompetentnosť a profesionalitu. 

 

Podržtaška nielen stále klame, porušuje zákony, mení názory, zbabelo sa bráni zodpovednosti, ale je to aj typický smerácky babrák. Skrátka, prezident ako vyšitý. 

Politici pred voľbami za mreže

27.09.2023

Zabudnime na liberálov, konzervatívcov, fašistov, lavičiarov, pravičiarov, progresívcov… Čo potrebujeme, sú rozumní a solídni politici. Prečo? Podstatnejšie pre nás je, či je nejaké riešenie racionálne a spravodlivé ako to, či má nálepku “liberálne”, “konzervatívne”, alebo nejakú inú. Umelo nafúknuté kultúrne vojny (LGBT, potraty, migranti a [...]

Koncipientská zúfalosť Šefčovičových smerákov

27.03.2019

“Čaputová išla 70 km/h tam, kde je max 60 km/h!” “Pán Šefčovič, v čase, keď som tam išla 70tkou, bolo tam obmedzenie 80 km/h, už som Vám to niekoľkokrát vysvetlila, žiadny predpis som neporušila, len treba počúvať.” “Polícia potvrdila, že je tam (teraz) obmedzenie na 60, je to otázka interpretácie, treba si priznať chybu, blablabla, a okrem toho, neviem, či som [...]

Ficova zhovadilosť infikuje RTVS

04.05.2018

Správy RTVS začínajú pripomínať komunistické spravodajstvo, keď boli hlavnými hedlajnami žatva, koľko nadojili dojnice a ako sa súdruhovia bratali. Táraj Fico si opäť pustil populistickú papuľku na špacír a vyrukoval s hlúposťou, z ktorej rezníkovská RTVS spravila hlavnú správu. Hodnota tej správy je však asi ako Ficovej flatulencie v smeráckom šerblíku. Na Slovensku [...]

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 43530x
Priemerná čítanosť článkov: 3109x

Autor blogu

Kategórie